Τα ποδήλατα ORIENT συναρμολογούνται στη Λάρισα στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας με σύγχρονα μηχανήματα και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό. Ένα οργανωμένο τμήμα σχεδίασης και έρευνας επιλέγει τα κατάλληλα υλικά και δημιουργεί μια πλήρη γκάμα ποδηλάτων έχοντας στόχο την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας τιμής.

...

Τα FOCUS BIKES κατασκευάζονται από την Derby Cycle στο Cloppenburg, της Γερμανίας. Καθημερινά παράγονται από ειδικούς τεχνικούς περισσότερα από 2.500 ποδήλατα όλων των κατηγοριών, γεγονός που καθιστά την Derby Cycle την μεγαλύτερη κατασκευαστική εταιρία ποδηλάτων στην Ευρώπη.

...

Τα UNIVEGA BIKES κατασκευάζονται από την Derby Cycle στο Cloppenburg, της Γερμανίας. Εκτός των ποιοτικών test DIN, υπάγονται σε ειδικά tests DCW (Derby Cycle Werk). Αυτό συνεπάγεται διπλάσιο αριθμό ωρών σε εξομοιωτές δόκιμης για τιμόνια, πιρούνια, σκελετούς, πετάλ και άλλα μέρη των ποδηλάτων.

...

Τα KALKHOFF BIKES κατασκευάζονται από την Derby Cycle στο Cloppenburg, της Γερμανίας. Τα ποδήλατα Kalkhoff απευθύνονται σε όλα τα μέλη μιας οικογένειας. Παράδοση και σύγχρονο στυλ, ποιότητα γερμανικής κατασκευής, άνεση και απόλαυση στην ποδηλασία είναι το σήμα κατατεθέν κάθε ποδηλάτου Kalkhoff.

...

Κατάλογοι Ποδηλάτων - Ανταλλακτικών

Κατάλογοι Ποδηλάτων - Download

 

Αξεσουάρ - Ανταλλακτικά Ποδηλάτων

MUC OFF ανταλλακτικά

CYCLO TOOLS Ανταλλακτικά
      Ανταλλακτικά SKS Germany
       Ανταλλακτικά AXA
Ανταλλακτικά Kidzamo
Ανταλλακτικά Infini

Κατάλογος Ανταλλακτικών

 


 

 

 


Δίκτυο Συνεργατών

Επικοινωνήστε μαζί μας

ORIENT BIKES
Αφοι Αθ. Κοκότη Α.Ε.Β.Ε.
Γραφεία-Έκθεση-Εργοστάσιο
5° Χιλ. Λάρισας Φαλάνης
Τ.Θ. 1173 - 41 110 Λάρισα
Τηλ. Κέντρο: 2410592011-5
Fax: 2410592016
E-mail : info@orient-bikes.gr