ΠΟΔΗΛΑΤΑ

BRANDS ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ

Children categories

Orient Bikes Orient Bikes

Τα ποδήλατα ORIENT συναρμολογούνται στη Λάρισα στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας με σύγχρονα μηχανήματα και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό. Ένα οργανωμένο τμήμα σχεδίασης και έρευνας επιλέγει τα κατάλληλα υλικά και δημιουργεί μια πλήρη γκάμα ποδηλάτων έχοντας στόχο την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας τιμής.

 

 
Focus Bikes Focus Bikes

Passion. Performance. Perfection.
H Aναζήτηση για την τελειότητα είναι συνώνυμη με τα ποδήλατα FOCUS. Κάθε μέλος του προσωπικού της FOCUS ακολουθεί αυστηρά πρότυπα πίσω από τη φιλοσοφία «German Engineered».

 

 
Kalkhoff Kalkhoff bikes

"Made in Germany" από το 1919: η Kalkhoff κάθε χρόνο πρωτοπορεί και εισάγει σημαντικές καινοτομίες για την αγορά. Με το συνδυασμό των παραδοσιακών αξιών και τη σύγχρονη τεχνολογία, αναπτύσσει, ελέγχει και κατασκευάζει τα ποδήλατά της στη Γερμανία δίνοντας στο χρήστη το τέλειο ποδήλατο.

 

Univega Univega bikes

Το σύνθημα RIDE IT YOUR WAY περιγράφει απόλυτα το τι είναι το ποδήλατο βουνού: η ελευθερία να επιλέξεις το δικό σου τρόπο. Γι 'αυτούς τους ποδηλάτες λοιπόν, η UNIVEGA κατασκευάζει ποδήλατα τα οποία είναι καινοτόμα, ασφαλή με μοντέρνο σχεδιασμό.

 

 
 

 
 

Επικοινωνία

Τηλέφωνο 2410592011-5
5ο Χιλ. Λάρισας - Φαλάνης
Τ.Θ. 1173 - 41110 Λάρισα

Εγγραφή στο newsletter