ΝΕΑ

Εργοστάσιο Orient Bikes

Από το 1945 η εταιρία μας πρωτοπορεί στο χώρο του ποδηλάτου. Η δραστηριότητα της εταιρείας μας ξεκίνησε με την εισαγωγή ποδηλάτων, ανταλλακτικών, αξεσουάρ και την εμπορία αυτών σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το 1987 ιδρύθηκε η Ανώνυμη Εταιρεία "ΑΦΟΙ ΑΘ.ΚΟΚΟΤΗ Α.Ε.Β.Ε." με κύρια δραστηριότητα τη συναρμολόγηση ποδηλάτων και έδρα τη Λάρισα.
Πρόκειται για μια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση, η οποία από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα έχει κύριο στόχο της τη διαρκή βελτίωση των παραγόμενων προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών της και επεκτείνει τις δραστηριότητες της με σταθερά βήματα ανάπτυξης.
Σήμερα διαθέτει:

  • Ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις βιομηχανοστασιακού και αποθηκευτικού χώρου, καθώς και γραφεία και εκθεσιακούς χώρους, συνολικής έκτασης 9.000m2.
  • Σύγχρονα αυτοματοποιημένα γαλλικά και ιταλικά μηχανήματα συναρμολόγησης ποδηλάτων και τροχών.
  • 48 άτομα μόνιμο προσωπικό.
  • 66.000 ποδήλατα ετήσια παραγωγή.
  • Πλήρη σειρά ανταλλακτικών και μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ ως εξυπηρέτηση μετά την πώληση.
  • Σύστημα διαχείρισης προϊόντων σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008.


Η εταιρεία μας προμηθεύει τα προϊόντα της με το εμπορικό σήμα ORIENT σε όλη την Ελλάδα μέσω οργανωμένου δικτύου πωλήσεων, σε περισσότερα από 600 σημεία πώλησης. Επίσης πραγματοποιεί εξαγωγές στην Ευρώπη και τις Βαλκανικές χώρες.
Από το 2009 η εταιρεία μας είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα των Γερμανικών ποδηλάτων FOCUS, KALKHOFF, και UNIVEGA.
Από το Σεπτέμβριο του 2010 η εταιρεία μας είναι μέλος της Κοινότητας «Strongest Companies in Greece" της ICAP Certificated 2010.

 

Σχετικό Βίντεο

BIKE NEWS

Διαβάστε άρθρα που αφορούν σε νέα, ανακοινώσεις και εκδηλώσεις της OrientBikes καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για το αγαπημένο μας μέσο μετακίνησης!

 
 
 

Προϊόντα

Επικοινωνία

Τηλέφωνο 2410592011-5
5ο Χιλ. Λάρισας - Φαλάνης
Τ.Θ. 1173 - 41110 Λάρισα

Εγγραφή στο newsletter