ΝΕΑ

Η νέα ιστοσελίδα της Orient Bikes είναι γεγονός

H Orient Bikes είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από την αρχή του μήνα λειτουργεί η νέα της ιστοσελίδα!

Στα πλαίσια της ανανεωμένης μας διάθεσης, προχωρήσαμε στη δημιουργία μια νέας ιστοσελίδας με αναβαθμισμένη αισθητική και μοντέρνα δομή. Μπορείτε να περιηγηθείτε στις σελίδες και να βρείτε τη λεπτομερή παρουσίαση των νέων αλλά και παλαιότερων μοντέλων της Orient, καθώς και των 3 Brands που εισάγουμε, Focus / Univega / Kalkhoff. Επίσης έχετε πρόσβαση στον πλήρη κατάλογο των ανταλλακτικών, αλλά και στο δίκτυο συνεργατών όπου μπορείτε εύκολα να βρείτε πληροφορίες για οποιοδήποτε κατάστημα του δικτύου μας σας ενδιαφέρει.

Στην ενότητα της τεχνικής υποστήριξης θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε σε σχέση με το ποδήλατό σας: - από πληροφορίες για τα βάρη ποδηλάτων, μέχρι χρήσιμα εγχειρίδια και συμβουλές. Τέλος, μέσω της ενότητας των Νέων, θα φροντίσουμε να έχετε μία πλήρη ενημέρωση πάνω σε θέματα που αφορούν στην εταιρεία και τα προϊόντα μας, αλλά και γενικότερα στο θέμα του ποδηλάτου.

Σας περιμένουμε να επισκεφθείτε τη σελίδα μας και να μας πείτε τη γνώμη σας!

Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα της entropia - www.entropiabloc.gr - για τη συνεργασία.

BIKE NEWS

Διαβάστε άρθρα που αφορούν σε νέα, ανακοινώσεις και εκδηλώσεις της OrientBikes καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για το αγαπημένο μας μέσο μετακίνησης!

 
 
 

Προϊόντα

Επικοινωνία

Τηλέφωνο 2410592011-5
5ο Χιλ. Λάρισας - Φαλάνης
Τ.Θ. 1173 - 41110 Λάρισα

Εγγραφή στο newsletter