ΝΕΑ

Η Orient Bikes στην έκθεση Sportexpo Marathon!

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε πως η Orient Bikes σε συνεργασία με το κατάστημα Cycle στη Θεσσαλονίκη, θα βρίσκεται στην Sportexpo Marathon από 30 Μαρτίου έως και 1 Απριλίου! Θα σας παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας και θα σας λύσουμε όποια τυχόν απορία έχετε σχετικά με το «ποδήλατο»!

Μετά την πρώτη επιτυχημένη διοργάνωση του 2016, η Sportexpo Marathon επιστρέφει φέτος ακόμα πιο δυναμική. Πέρυσι η προσέλκυση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη ξεπερνώντας τα 28.000 άτομα! Η τοποθεσία διεξαγωγής το Διεθνές & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, του Εθνικού Εκθεσιακού Φορέα ΔΕΘ ΗΕLEXPO και η διάρκεια από 30 Μαρτίου έως και 1 Απριλίου. Θα παρουσιασθούν οι τελευταίες εξελίξεις στον αθλητισμό και τα πιο σύγχρονα αθλητικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Η έκθεση απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται με οποιαδήποτε μορφή αθλητικής δραστηριότητας και όχι μόνο. Φορείς του αθλητισμού, αθλητικοί σύλλογοι, αθλητές, προπονητές, αθλίατροι φυσιοθεραπευτές από όλες τις κατηγορίες αθλημάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και πολίτες που αγαπούν την άθληση αποτελούν τους υποψήφιους επισκέπτες της έκθεσης.

Οι επισκέπτες της θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δουν από κοντά και να αποκτήσουν αθλητικά προϊόντα, να δουν τις αγαπημένες τους ομάδες, να γνωρίσουν νέες αθλητικές υπηρεσίες και νέες τεχνολογίες, να ενημερωθούν για τις εξελίξεις και τις τάσεις στα αθλήματα που τους ενδιαφέρουν και να δουν δημοφιλείς αθλητές από όλα τα αθλήματα. Παράλληλα θα μπορούν να συμμετέχουν ενεργά σε γεγονότα όπως τουρνουά και ημερίδες αθλητικού περιεχομένου!

Για περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση επισκεφθείτε το site της Sportexpo Marathon.

BIKE NEWS

Διαβάστε άρθρα που αφορούν σε νέα, ανακοινώσεις και εκδηλώσεις της OrientBikes καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για το αγαπημένο μας μέσο μετακίνησης!

 
 
 

Προϊόντα

Επικοινωνία

Τηλέφωνο 2410592011-5
5ο Χιλ. Λάρισας - Φαλάνης
Τ.Θ. 1173 - 41110 Λάρισα

Εγγραφή στο newsletter