ΝΕΑ

Η ORIENT BIKES στο "Skyros Cycling Challenge"

Το "SkyrosCyclingChallenge" αποτελεί αγώνα της διεθνούς ομοσπονδίας ποδηλασίας (UCI) και μπορούν να πάρουν μέρος μόνος ερασιτέχνες ποδηλάτες (δηλ. αποκλείονται όσοι έχουν συμβόλαιο με επαγγελματική ποδηλατική ομάδα).

Κάθε χρόνο διεξάγεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Ερασιτεχνών (για το 2015 είναι προγραμματισμένο να γίνει στο Ααλμποργκ της Δανίας) αλλά για να πάρει κάποιος μέρος θα πρέπει πρώτα να έχει προκριθεί μέσα από κάποιον αγώνα από τους 12 του Παγκοσμίου Κυπέλλου που γίνονται σε όλον τον κόσμο.

Ένας από τους 12 αγώνες που γίνονται σε όλον το κόσμο είναι το "Skyros Cycling Challenge" και απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες, Έλληνες και ξένους.

Είναι ένας αγώνας που δίνει δικαίωμα στο όνειρο!

Δίνει το δικαίωμα σε κάθε ερασιτέχνη ποδηλάτη να ελπίζει πως μέσα από αυτόν τον αγώνα, αν καταφέρει και είναι στο 25% της κατηγορίας του θα προκριθεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και ίσως είναι εκείνος ο επόμενος παγκόσμιος πρωταθλητής ερασιτεχνών.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδηλασίας Ερασιτεχνών, μετά από τρεις επιτυχημένες παρουσίες στα Χανιά της Κρήτης αλλάζει έδρα και πλέον με την ονομασία "Skyros Cycling Challenge" θα φιλοξενηθεί από το νησί της Σκύρου για τα τρία επόμενα χρόνια.

Αποτελείται από δύο αγωνίσματα (αντοχής και χρονομέτρου) και απευθύνεται σε κάθε ποδηλάτη από 19 ετών έως 65+ ανεξαρτήτως φύλλου.

Οι ποδηλάτες μπορούν να συμμετάσχουν στο αγώνισμα αντοχής (115 χλμ) ή στο αγώνισμα χρονομέτρου (21,2 χλμ) ή και στους δύο.

Ταυτόχρονα θα υπάρχει και ακόμα ένας τρίτος αγώνας με την ονομασία experience (εμπειρίας) απόστασης 60 χλμ που απευθύνεται σε ποδηλάτες που δεν έχουν βλέψεις να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, έχουν όμως την επιθυμία να ζήσουν την εμπειρία ενός μεγάλου και διεθνούς αγώνα.

Click to enlarge image 1534841_10153987986079152_4843901556253067488_o.jpg

 

 

BIKE NEWS

Διαβάστε άρθρα που αφορούν σε νέα, ανακοινώσεις και εκδηλώσεις της OrientBikes καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για το αγαπημένο μας μέσο μετακίνησης!

 
 
 

Προϊόντα

Επικοινωνία

Τηλέφωνο 2410592011-5
5ο Χιλ. Λάρισας - Φαλάνης
Τ.Θ. 1173 - 41110 Λάρισα

Εγγραφή στο newsletter