ΝΕΑ

H Orient Bikes προσφέρει 15 ποδήλατα στην Active Hellas!

Ποδηλατική “κυκλοφοριακή συνείδηση” αποκτούν παιδιά και έφηβοι μέσα από την υλοποίηση του προγράμματος “ΠοδηλατίΖΩ με Ασφάλεια”, της Κοιν.Σ.ΕΠ. “Active Hellas”, το οποίο προσέλκυσε, ήδη, το ενδιαφέρον 90 σχολείων απ' όλη την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα, εγκεκριμένο από το υπουργείο Παιδείας Έρευνας & Θρησκευμάτων, απευθύνεται σε παιδιά των τριών τελευταίων τάξεων του Δημοτικού και νέους/νέες όλων των τάξεων του γυμνασίου και του λυκείου.

Σκοπός του προγράμματος , το οποίο “τρέχει” το σχολικό έτος 2016-17, είναι τα παιδιά να μάθουν πώς μπορούν να κυκλοφορούν με ασφάλεια, ως ποδηλάτες, στον αστικό ιστό.

Το πρόγραμμα που χωρίζεται σε δυο εκπαιδευτικά σκέλη, θεωρητικό και βιωματικό, υλοποιείται από ομάδα εκπαιδευτών σε σχολεία της χώρας, σε πάρκα κυκλοφοριακής αγωγής, πλατείες, κλειστά γυμναστήρια κ.ά.  

Μέσω του προγράμματος, τα παιδιά θα αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες, ώστε να αναγνωρίζουν  τα πιο συνηθισμένα σήματα που αφορούν τη διακίνηση των τροχοφόρων, να αναγνωρίζουν τους κινδύνους στο δρόμο και πώς να τους αποφεύγουν, καθώς και να επιλέγουν τις πιο ασφαλείς διαδρομές με το ποδήλατο.

Η εναρκτήρια εκδήλωση του προγράμματος  πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, όπου δεκάδες παιδιά, ποδηλατώντας, “πλημμύρισαν” με χαμόγελα και φωνές τους χώρους του διεθνούς εκθεσιακού κέντρου.

Στην εναρκτήρια εκδήλωση παρέστησαν ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Αφοί  Αθ. Κοκότη Α.Ε.Β.Ε. - ORIENTBIKES  Θάνος Κοκότης, ο διευθυντής μάρκετινγκ & επικοινωνίας  της ΔΕΘ – HELEXPO Γιώργος Γραμματικός, ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης  Σίμος Ιορδανίδης, ο πρώην πρωταθλητής ποδηλασίας Θωμάς Τιμαμόπουλος, και εκπρόσωποι άλλων φορέων.

Περισσότερες πληροφορίες: 2313071042

Click to enlarge image 1.jpg

BIKE NEWS

Διαβάστε άρθρα που αφορούν σε νέα, ανακοινώσεις και εκδηλώσεις της OrientBikes καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για το αγαπημένο μας μέσο μετακίνησης!

 
 
 

Προϊόντα

Επικοινωνία

Τηλέφωνο 2410592011-5
5ο Χιλ. Λάρισας - Φαλάνης
Τ.Θ. 1173 - 41110 Λάρισα

Εγγραφή στο newsletter