ΝΕΑ

H Orient Bikes συμμετέχει στο φημισμένο Μύλο των Ξωτικών!

Τα Τρίκαλα θα είναι και φέτος ένας από τους αγαπημένους χριστουγεννιάτικους προορισμούς για μικρούς και μεγάλους από όλη την Ελλάδα. Ο Μύλος των Ξωτικών ανοίγει για 7η χρονιά τις πόρτες του στις 26 Νοεμβρίου και η Orient Bikes θα είναι εκεί για να υποδεχτεί τις χιλιάδες κόσμου που θα τον επισκεφθούν.

Οι 40 μέρες που θα ακολουθήσουν θα είναι γεμάτες δραστηριότητες, εκπαιδευτικές δράσεις και φυσικά πολλές εκπλήξεις από τον Άγιο Βασίλη και την Orinet! Στο Ενεργειακό Πάρκο του Μύλου θα μάθετε πώς παράγεται ενέργεια από την κίνηση του ποδηλάτου, ενώ ακριβώς δίπλα το ξύλινο σπιτάκι της Orient είναι γεμάτο ποδήλατα και χαμογελαστούς ανθρώπους που θα δώσουν ό, τι πληροφορίες χρειάζεται κάθε μικρός ή μεγάλος ποδηλάτης. Εκεί μπορείτε να πάρετε μέρος και στη μεγάλο διαγωνισμό της Orient!

Λίγο παρακάτω σας περιμένει μία κατασκευή ιδιαίτερα χρήσιμη σε όλους του επισκέπτες: ένας διαφορετικός φορτιστής κινητού! Κάνετε ποδήλατο για να φορτίσετε το κινητό σας και συνεχίστε να τραβάτε υπέροχες φωτογραφίες από την επίσκεψή σας!

Στη σελίδα μας στο Facebook θα βλέπετε όλα τα ωραία πράγματα που θα συμβαίνουν τις επόμενες μέρες στο Μύλο των Ξωτικών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα του Μύλου www.milosxotikon.gr

BIKE NEWS

Διαβάστε άρθρα που αφορούν σε νέα, ανακοινώσεις και εκδηλώσεις της OrientBikes καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για το αγαπημένο μας μέσο μετακίνησης!

 
 
 

Προϊόντα

Επικοινωνία

Τηλέφωνο 2410592011-5
5ο Χιλ. Λάρισας - Φαλάνης
Τ.Θ. 1173 - 41110 Λάρισα

Εγγραφή στο newsletter