ΝΕΑ

World Tour La Mondiale 2013

Η FOCUS επιστρέφει στο World Tour με την AG2R La Mondiale 2013

Η Γερμανική εταιρεία ποδηλάτων υπέγραψε τριετές συμβόλαιο ως τεχνικός χορηγός της γαλλικής ProTeam AG2R La Mondiale, με ένα ειδικό μοντέλο της Izalco Team SL για τη νέα σεζόν.

 12 09 26 team ag2r teambike ag2r 01 111c558e2c fotothematos

 Για άλλη μια φορά, η FOCUS βρίσκεται στο κέντρο των σημαντικότερων αγώνων ποδηλασίας στον κόσμο. Ένα ισχυρό επιχείρημα για την απόφαση χορηγίας: "Ως χορηγοί είναι πολύ σημαντικό για εμάς να συνεργαζόμαστε με κορυφαίες επαγγελματικές ομάδες που οι εισηγήσεις τους βοηθούν στην ανάπτυξη των νέων ποδηλάτων μας», λέει ο Ματίας Seidler, Διευθύνων Σύμβουλος της Derby Cycle AG, και προσθέτει "Μια μακροχρόνια συνεργασία μας με την AG2R La Mondiale προσφέρει επίσης μια ιδανική ευκαιρία για μόνιμη διεθνή παρουσία της FOCUS."


Γαλλική καρδιά, σε διεθνή εμφάνιση…..

Η ομάδα AG2R La Mondiale έχει έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο: να επιτύχει νίκες σε Grand Tours και να μπει στο TOP-5 της γενική κατάταξης. Για να επιτευχθεί αυτό, ο μάνατζερ της ομάδας Vincent Lavenu στηρίζεται σε μια διεθνή ομάδα με νέα ταλέντα όπως ο πολλά υποσχόμενος Γερμανός Julian Kern και ο Κολομβιανός Κάρλος Μπετανκούρ, οι οποίοι απολαμβάνουν ήδη την επιτυχία στο Acqua & Sapone, ο ειδικός συνεργάτης αναρρίχησης Domenico Pozzovivo από την Ιταλία και ο σπρίντερ από την Λευκορωσία Yauheni Hutarovich.

Η ομάδα του 2013 θα αποτελείται από 26 έως 29 αναβάτες από επτά διαφορετικές χώρες με την πλειοψηφία των Γάλλων αναβατών. Κατά την άποψη του Lavenu: «Είμαι πολύ περήφανος για την συνεργασία με την FOCUS. Η FOCUS είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος κατασκευαστής high-end ποδηλάτων και ηγέτης στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών. Γι 'αυτό και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που έχουμε την ευκαιρία να εργαστούμε κάτω από ιδανικές συνθήκες με πολύ ανταγωνιστικό εξοπλισμό. Αυτό είναι ένα ανεκτίμητο πλεονέκτημα στην προσπάθειά μας να επιτύχουμε σημαντικές νίκες στην κορυφή σε παγκόσμιο επίπεδο. "BIKE NEWS

Διαβάστε άρθρα που αφορούν σε νέα, ανακοινώσεις και εκδηλώσεις της OrientBikes καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για το αγαπημένο μας μέσο μετακίνησης!

 
 
 

Προϊόντα

Επικοινωνία

Τηλέφωνο 2410592011-5
5ο Χιλ. Λάρισας - Φαλάνης
Τ.Θ. 1173 - 41110 Λάρισα

Εγγραφή στο newsletter